Hogy készítsünk havas tájat?

Téli, havas táj készítéséhez számos technika és alapanyag létezik, ebből mutatunk be néhányat

Teljes termékkínálatunk innen elérhető, bemutatjuk a leggyakrabban használt technikákat. 

HósprayJégvirág spray

Talán a legismertebb verzó. Nemcsak ablakra, tükörre ajánljuk, hungarocellre is fújható, és a karácsonyfán is havas hatást érhetünk el vele.

Struktúrpaszta

Szintén népszerű technika. A paszta egy finom vízbázisú anyag, lehet durvább, vagy finomabb szerkezetű. A paszta spatula vagy festőkés segítségével hordható fel. Igény szerint gyönyörű rusztikus, vagy sík felületet kapunk. Száradás előtt gyöngyöket, mozaikot csillámot is rászórhatunk. A repedések elkerülése végett a vastagság nem lehet nagyobb, mint 1 cm. A struktúrpaszta előnye, hogy nedvesen akrilfestékkel összekeverhető, így további színvariációkat kapunk, vagy száradás után le is festhető. A struktúrpaszta használható vászonra is, így 3D hatású képet készíthetünk, továbbá fára, papírra is. Létezik durvább, vagy finomabb, mattab, vagy csillogósabb verzióban is. 

Műhó, Deko hó, irizáló deko hópehely

Szórhatjuk simán, de folyékony ragasztóra is, hogy ne mozduljon el. Az irizáló hópehellyel fokozhatjuk a csillogást. Gömbben, búra alatt, karácsonyi asztali dekoráción igazán dekoratív. 

 attachment-5dce8ed27917883c3c07e443

Hótoll

Ez a technika kevésbé ismert, pedig finom vonalak, kisebb felületek elkészítéséhez kiváló eszköz. Több variációban létezik, van, amelyikkel a frissen hullott hó hatását éred el, van, amelyikkel fagyott felületet kapsz. 
Papírra, kartonra, fa, fém, műanyag felületekre ajánljuk, Finomhomokos, hófehér felületet kapunk, ami időjárásálló. Ha száradás előtt megszórod csillámporra, még élénkebb lesz a hatás.
Tipp: Mézeskalács formára vágott barna kartonra, vagy dekorgumira nagyon szép mintákat rajzolhatsz, így csodás karácsonyfadíszeket vagy ajándékkísérőket készíthetsz. 

+ 1 ötlet: Hungarocell granulátum
Ez sok háztartásban megtalálható. Búrákba, gömbökbe csodaszép, hófújóval igazi havazás érhető el. Ha összekevered akrilfestékkel, akkor spatula vagy festőkés segítségével szebb hatást érsz el. Hógömbben is repkedhetnek a hópelyhek. 

attachment-5dce8efd7917883c3c07e444

Teljes műhó, hóspray, ezüst spray termékválasztékunkat itt találod

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December