Inspirációk a tavaszi, húsvéti dekorációhoz!

Hogy könnyebb legyen a választás, összegyűjtöttük a legnépszerűbb húsvéti, tavaszi újdonságokat, és a legnépszerűbb alapanyagokat.

Elkészítés

1. Hungarocell- és műanyag tojások
Ezek a termékek nagyon népszerűek, hiszen rendkívül sokoldalúan felhasználhatók, többféle méretben kaphatók, mindenki megtalálja az igényének megfelelő variációt.

A hungarocelltojások behorgolhatók, festhetők (általános akrilfestékkel, vagy fémes hatású festékkel is), flitterrel, apró virágokkal teleszúrhatók, csillámporral díszíthetők.  A színes fonallal körbetekert változat is nagyon elterjedt, de jó ötlet a mozaikos dekoráció is. Egy megfelelő színűre festett alaphoz gyöngytollat is ajánlunk. Mivel a hungarocell puha, ezért könnyen bevágható, így vidám textíldarabokkal is színesíthetjük.

attachment-5e38106b7917885672da0e86

Az átlátszó akriltojások 
Az átlátszó akriltojás előnye, hogy szétpattintható, ezért eldughatunk benne apró ajándékot, cukorkát, belülről festhetjük, vagy decoupage technikával díszíthetjük.

Idei újdonságunk a húsvéti csendélet, melyet ötféle verzóban elkészíthetsz:
Kakas virággal - Húsvéti tojás nyuszival - Nyuszilány - Húsvéti nyuszipár - Négydarabos húsvéti csomag 

attachment-5e38144c7917885672da0e8c

2. Papír, dekorgumi, filcanyag
Hálás alapanyagok, felnőtt, gyerek megtalálja a megfelelő modellt magának. 
A papírból készült tavaszi vagy húsvéti dekorációhoz alapkartont vagy mintás kartont ajánlunk. Használj bátran mintalyukasztót is!
Aki dekorgumiból vagy filcből készítene vidám figurákat, ő is válogathat kínálatunkban.

attachment-5e3817b67917885672da0e90

3. Fémkarika
A fémkarika, vagy lámpakarika nagyon kedvelt alapanyag ajtódekorációhoz, próbáld ki! Lelógathatod az elkészült tojásokat, vagy akár ajtódíszt is készíthetsz belőle. Választékunkat itt találod. 

attachment-5e38195f7917885672da0e93

4. Gipszpólya

Nem is gondolnád, hogy milyen könnyen kezelhető, és igazán egyedi dolgokat készíthetsz belőle. A húsvéti, tavaszi dekorációhoz különösen ajánljuk, mert egy lufi segítségével mutatós tálat készíthetsz a tojásoknak. Csak annyit kell tenned, hogy a felfújt lufit fejjel lefelé beleállítod egy tálba, az enyhén beáztatott gipszlap-darabokat a kívánt magasságig több rétegben felsimítod, és hagyod megszáradni. Hogy szépen megálljon, száradás előtt tegyél rá egy tányért, hogy alatta sík felületre száradjon a gipsz.

Gipszpólya a webáruházban itt található. 

attachment-5e3941be7917885672da0f48
5. Pirográf

Minden szezonban használható, érdemes egyet beszerezni otthonra! Nézd meg, milyen különleges dolgok készülhetnek vele!

attachment-5e3943767917885672da0f4a

További ajánlott termékek

Madártollak - Pomponok, zsenília drótok - hobbiragasztó - ragasztópisztoly

Fotók forrása: Pinterest és Rayher modellek

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December