Inspirációk az anyák napi ajándékokhoz

Május 7-jén anyák napja, még van idő elkészíteni egy kedves ajándékot apával, tesóval az édesanyák részére, vagy közösen a nagyinak.

Hírlevelünkben összegyűjtöttünk néhány javaslatot, hogy könnyebbé tegyük az ötletelést. Az ötletek nagy részéhez a Pinterest nyújtott segítséget, de természetesen saját modelleket is bemutatunk. 

1.  Papírból képeslapok, ajándékdobozok, albumok 

A papír nagyon sokoldalúan felhasználható, a barkácsolás kedvelőinek legtöbbször van is otthon. 
Ha különlegesebb papírt keresel, akkor nézz körül ebben a kategóriában, mintalyukasztót is találsz webáruházunkban, itt. A kész művedet tovább díszítheted csillámokal, flitterekkelzsinórokkal, szalagokkalgyöngytollal, vagy csillámos ragasztóval is. Barkácsragasztót, vagy kétoldalú ragasztót itt találsz.  Ha a közös emlékeket egy albumban szeretnéd megörökíteni, akkor itt érdemes nézelődni
Nézzünk néhány ötletet:
Készíthetünk színes képeslapot, vagy üdvözkőkártyát 3D mintával. A szív alakokra írhatunk kedves üzeneteket is.
attachment-5e9ec1277917887ec3cc18a8

Fonallal kombinálva még egyedibb lesz, ezt a gyerekek is könnyen elkészíthetik.
attachment-5e9ec3107917887ec3cc18aa

Ajándékdobozok

Manapság nagyon népszerűek ezek a dobozkák, egészen profi verziók is léteznek, amikor 5-6 box is kinyílik egymás után, igazán izgalmas élmény lehet ezek bontogatása. A boxba kerülhet tea, kávé, csoki vagy kedves üzenetek, apró ajándékok, virágok. Ötlet oldalunkon pontos mintát is megtalálsz. Kész szétnyíló dobozt webáruházunkban itt találsz

attachment-5e9ec4fe7917887ec3cc18ae

2. Textilfestés vagy porcelánfestés

Egy bögre a gyerekek rajzával, vagy ujjlenyomatával, esetleg egy egyedi mintával ellátott textil (póló, táska vagy kötény) igazán maradandó ajándék lehet. 

attachment-5e9ed5427917887ec3cc18c9

Ezekhez is találsz alapanyagot nálunk: Porcelánfesték, textilfesték a linkre kattintva megtalálható, textilanyagokat  és sablonokat is a megadott helyen találsz, ecsetre is szükséged lehet. Néhány textilfestés technikát már részletesen is bemutattunk Ötlet oldalunkon, klikkelj ide.  

3. FIMO süthető gyurmából készült figurák

Ez a gyurma nagyon kedvelt a gyerekek körében, kisütve maradandó ajándéktárgyak készülhetnek, mint pl.  ékszerek, evőeszközre vidám minták, apró tárgyak, fadobozra dekoráció. FIMO süthető gyurma választékunk innen érhető el

attachment-5e9ed5987917887ec3cc18ca

4. Ékszerek betonból

A beton említésére mindenki valami nagyon nehezen kezelhető anyagot képzel el, pedig az ékszerbeton egy könnyen formálható alapanyag. Formába öntve szárítás után festhető, így nagyon igényes ékszerek születnek.
Az ékszerbeton készítéséről, illetve a szükséges alapanyagokról megtudhatsz mindent itt. Ékszeralkatrészeket webáruházunkban itt találsz

attachment-5e9ed6757917887ec3cc18cb

5. Kavicsöntés

Az idei év újdonsága a szilikon kavicsöntő forma. Raysin öntőporból gyönyörű fehér, sima felületű, egyenletes méretű kavicsokat készíthetsz, melyeket utána szabadon festhetsz, gyöngytollal pöttyözhetsz vagy akár mozaikok is kerülhetnek rájuk. Tudj meg mindent erről a technikáról innen. 

attachment-5e9ed7737917887ec3cc18cd

A fenti listában igyekeztünk néhány egyszerűbb, és izgalmasabb ötletet bemutatni. Persze a lista nem teljes, ezeken kívül még sok-sok termék szerepel webáruházunkban, amit érdemes lehet kipróbálni, mint pl. a szappanöntés (egyedi formával, illattal, felirattal),  a pirográf használata, melyhez natúr fából készült alapanyagok sokszínű választékából válogathatsz, vagy a Blob Painting (pöttyöző festés) technika. Számozott kifestőink között is érdemes válogatni, hiszen a számokat követve, az egyes árnyalatokat egymás után felfestve komoly műalkotás születik. 

attachment-5e9ee71f7917887ec3cc18e7

Az anyák napjához kapcsolódóan Pinterest oldalunkon további ötleteket, videókat találsz, érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni facebook, és instagram oldalunkat is, ahol bemutatjuk ötleteinket, termékeinket.

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December