Inspirációk Valentin-napra

Valentin napra szeretnéd meglepni a kedvesed egy általad készített személyes ajándékkal? Összegyűjtöttünk néhány könnyen elkészíthető Valentin napi ötletet.

Február 14. Valentin-nap - Nem csak a szerelmesek ünnepe!

Sokan nem is tudják, hogy ez a nap nem kizárólag a szerelemről, hanem a szeretetről, az igaz barátságról is szól, egyben egy tavaszváró esemény is.

Ez a nap eredetileg szent Valentin püspök nevéhez kapcsolódik, aki a III. században II. Claudius császár rendelete ellenére (aki nem engedélyezte a katonák házasságát, mert akkor nem tudnak maximálisan a hadi feladatokra koncentrálni) titokban összeeskette a katonákat, és a friss házasokat a saját kertjében szedett virággal ajándékozta meg. Ebből ered az a szokás, hogy a szerelmesek virágot, manapság már kisebb-nagyobb ajándékokat is adnak egymásnak ezen a napon.

Sokan szeretnék saját kézzel készített egyedi ajándékkal meglepni párjukat, ezért összegyűjtöttünk néhány ötletet, ami segítséget nyújt ebben. 

Ha már van ötleted, csak alapanyagot keresel, akkor nézd meg webáruházunk Valentin-napi kiemelt termékválasztékát

Ha nincs, akkor böngéssz az alábbi listában!

1. Valentin napi ötletek PAPÍRBÓL

Ez talán a legegyszerűbb alapanyag, mégis nagyon sokféle megoldás születhet belőle.

Képeslap

Ehhez webáruházunkban válogass az alapkartonok között, ezeket kombináld bátran a mintás vagy csillámos verziókkal. Ha mindezekhez mintalyukasztót keresel, azt itt találsz, de díszítheted csillámokal, flitterekkelzsinórokkal, szalagokkalgyöngytollal, vagy csillámos ragasztóval is. 

A Scrapbook kedvelőinek a vágógépeket, és a hozzájuk tartozó sablonokat is ajánljuk. 

attachment-5e203b6b7917885672d966f5

Papírfüggő, ajtódísz

Nagyon egyszerűen elkészíthető, kedves dekoráció. Nem kell más hozzá, mint alapkarton, vagy mintás scrapbook papírragasztódamil, és fémkarika, ha a papírszíveket le szeretnéd lógatni. 

attachment-5e20446e7917885672d966fe

Albumok, minibookok a közös emlékekről

Ebből is lehet egyszerűbb, vagy kidolgozottabb verziót is készíteni, válogass a jegyzetfüzetek, albumok között, és ezeket bátran kombináld a szükséges papírokkal, kiegészítőkkel. ( alapkartonokmintás vagy csillámos papírok, mintalyukasztókcsillámok, flitterekzsinórok, szalagokgyöngytollcsillámos ragasztó)

attachment-5e20480d7917885672d96704

Filcszív

Filcből is készíthetsz a fentiekhez hasonló dekorációt, de önmagában is megállja a helyét. Filcanyagot itt találsz hozzá (dekorgumi is lehet, azt itt találod).

attachment-5e2048a77917885672d96709

2. AKRILFORMÁK VALENTIN NAPRA

A kinyitható szívalakú akrilforma ( 6 cm8 cm10 cm14 cm),  nagyon hálás alapanyag, könnyen megtölthető, dekorálható. Használd bátran! 

Tehetsz a belsejébe apró ajándékot, bonbont, akár színes pomponokkal teletömve is jól mutat, megtöltheted saját készítésű szappannal, fürdősóval is, a szélére tehetsz szalagot vagy zsinórt

attachment-5e204eae7917885672d9671e

3. ÜVEGEK DÍSZÍTÉSE

Üvegáruból is nagyon sokfélét használhatsz, és ezt az alapanyagot is számtalan módon díszítheted, kerülhet bele kis ajándék vagy színes bonbon is.
Festheted metallic festékkel, vagy krétafestékkel, lefújhatod festékpray-vel, mindegyikkel különlegesen szép felületet kapsz. Körbetekerheted zsinórral, ragaszthatsz rá matricát (leáztatható szívekLove felirat), vagy akár filcszíveket is, mindegyik variáció egyedi, és biztosan örömet szerzel vele. A krétafesték használatáról itt írtunk bővebben. 

attachment-5e20520e7917885672d96723

4. SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ FÜRDŐSÓ, SZAPPAN

Ezektől a technikáktól sem szabad megijedni, a szükséges alapanyagok beszerzése után könnyen elkészíthetők. Honlapunkon, az ötletek között minden szükséges tudnivalót megtalálsz! Szappankészítésfürdősó készítése.  Nézz körül az üvegeknél, hogy megtaláld a párodhoz illő kiszerelést. 

attachment-5e2055047917885672d96738

5. PIROGRÁF


pirográf nagyon kedvelt eszköz. Ha egyszer kipróbálod, Te is szeretni fogod, mert könnyen használható, és látványos tárgyak születnek. Írj kedves üzeneteket kis fatáblára, és helyezd el a lakás egyes részein! Készítsd el párod kedvenc süteményét, és add át egy egyedi fadobozban! Értékelni fogja!
Pirográffal kapcsolatos technikai leírást weboldalunkon itt találsz.  

attachment-5e20998c7917885672d967bf

6. TEXTILFESTÉS ÖTLETEK VALENTIN NAPRA


Egy póló, egy kötény az alkalomhoz illő üzenettel vagy kedves rajzzal nagyon jó ötlet lehet. Az elkészítéshez válogass textiltermékeink között! Az alapanyagot festheted, rajzolhatsz rá textilfestő tollal, vagy batikolhatod is. A festéshez használhatsz festősablont is.  További textilfestési ötletet itt olvashatsz

attachment-5e217d267917885672d968a3

A fenti fotókat a Pinteresten gyűjtöttük, ahol további ötleteket is találsz
Webáruházunk Valentin-napi termékgyűjteményét itt is megtalálod. Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December