Nemezelt tök füzér hungarocell alapra

Néhány óra alatt Te is elkészítheted ezt az igazán őszies hangulatú lakásdíszt. A nemezelt tök még jól mutat asztali díszeken vagy kopogtatókon is. Bármilyen színben vagy méretben megalkotható.

Mire lesz szükséged a nemezelt tökforma elkészítéséhez?

Hungarocelltök
-
 Nemezgyapjú
-
 Jutazsinór
Nemezelőeszköz
- Olló
- Nagyobb tű

Elkészítés menete

1. Helyezz egy kisebb adag nemezelőgyapjút a halloween tökre szár alá. (Tipp: mindig csak kevés gyapjút használj, úgy egyenletesebb lesz az eredmén)
2. A nemezelőeszközt helyezd rá, és mozgasd fel és le. Fokozatosan add hozzá a gyapjút, és ezzel a technikával vond be az egész hungarocellformát ügyelve arra, hogy ne maradjanak lyukak.

nemezelt töknemezelt tök

3.  A barna árnyalatú gyapjút vidd fel a sütőtök "törésvonalaiba, a gerezdek közé", így élethűbb, plasztikusabb lesz a hatás. Ugyanezt tedd meg a tök kis szár részével.
Ezzel a technikával készíts több tököt a kívánt színekkel. 

4. Ha füzért szeretnél készíteni, akkor vágj le egy kb. 1,8 m darabot a jutazsinórból. Egy nagyobb lyukú tűbe fűzd bele a jutaszinórt, és egyenként rögzítsd a kis tököket rá.

nemezelt töknemezelt tök

További ötletek hungarocelltök nemezelt beburkolására és annak felhasználására

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December