Trükkös doboz, dupla tetővel

Rázótetős doboz, a tetejébe bármilyen kis mozgó tárgy belekerülhet. Önállóan is megállja a helyét, de karácsonyi ajándékok csomagolására is kiváló.

Elkészítés

Papírmasé dobozunk különlegessége a dupla tető. A két réteg között kb. 1 cm távolság van, ide rejthető a mozgó dekoráció. Mivel egy kis elválasztó perem is van a tető belsejében, akár két "szinten" is elhelyezhetjük az apró mozgó elemeket. A doboz óriási előnye, hogy többféle technikával színezhető. Engedd el nyugodtan a fantáziád! 

Doboz teste

A mintán szereplő dobozhoz akrilfestéket használtunk, a doboz külsejét csillámos zsinórral díszítettük. Ez azonban csak egy lehetőség. Ha csillogó felületre vágysz, fesd be fémes hatású akrilfestékkel, vagy fújd be metallic festékspray-vel. Antikolhatod is erre alkalmas anyaggal. Ha vidám mintás dobozt szeretnél, dekoráld scrapbookpapírral, vagy szalvétatechnikávalsablont is használhatsz bátran. Tényleg számtalan variáció létezhet.

Rázótető

A doboz tetejének belső részét lefestheted akrilfestékkel, vagy akár színes papírt vagy szalvétát is beleragaszthatsz. A mozgó dekoráció is bármi lehet, a mintán kisautós famatrica szerepel, valamint flitter, de akár terméseket is rejthetünk a tetőbe.

Honlapunkon famatricák és flitterek tömegéből választhatsz, rengeteg figuránk van, így akár szülinapra is remek ötlet lehet (számokkal), vagy télire színes hópelyhekkel és csillagokkal is teleszórhatjuk. A műhó sem maradhat el. Igazán hangulatos ajándék.

További ötlet

attachment-5dd28a767917883c3c07ebf6 

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December