Varázsold újjá otthonod a legújabb trendek szerint!

Varázsold újjá otthonod a legújabb trendek szerint!
Webáruházunkban újdonságként ehhez is találsz anyagokat és eszközöket!

Stencileinkkel a legkülönfélébb mintákat varázsolhatod a falra, akár 3D-ben is!

A struktúrpasztákkal  (Loft 3 kg, Loft 6 kg, Harzo Plusz strukrúrbevonat, művészglettek) csodás beton- vagy kőhatású falakat vagy kisebb falrészleteket készíthetsz, különböző mintázóeszközökkel (pl. rozsdamentes glettvas, faerezet-mintázó) további textúrákat is könnyedén meg tudsz valósítani. A struktúrbevonók színezhetők, ezért nemcsak a formákkal, hanem az árnyalatokkal is tudsz játszani.

Amennyiben bútorfelújításban gondolkodsz (konyhabútor, kisebb szekrények, ajtók), akkor a megfelelő hídképző anyag felvitele után ez is könnyen megy majd. Válaszd ki a megfelelő színű festéket és lakkot, néhány nap alatt teljesen megújult bútort kapsz majd, amit a megfelelő ápolás mellett sokáig élvezhetsz. 

Meguntad a régi csempét, de nem szeretnél hatalmas felfordulásd? Fesd át a Harzo Color fedőfestékkel, és egy délután alatt megújul a fürdőszobád!

De nem kell feltétlenül nagyobb felületekben gondolkodni, a Harzo struktúrbevonók, festékek és lakkok kiválóan használhatók vászonra, fára, műanyagra is, ezért festmények vagy egyedi színvilágú és felületű fadobozok, ládikók is készülhetnek. Stencilek az egészen kis, dobozra, füzetre stb. való méretektől az akár 50 x 70 cm-es, falra való mintákig kaphatók. Díszítsd a felületeket egyedi ízlésed szerint, és élvezd az új lakásodat!

Otthonfelújító, díszítő festő termékeinket
webáruházunkban itt találod!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December