Amennyiben a már nem üzemelő rayher.hu webáruházban volt regisztrációja, kérjük, ezen a linken regisztráljon újra. A cégpapírokat nem kell újra elküldenie, csak akkor fogjuk erre kérni, ha adatai valami oknál fogva mégsincsenek meg a rendszerünkben.

Együttműködési feltételek 

Köszönjük, hogy érdeklődik termékeink iránt!

Nagyker árat azoknak a partnereinknek biztosítunk, akik üzletben vagy webáruházban termékeinket tovább értékesítik.

A kapcsolatfelvétel, együttműködés menete:

1. Regisztráljon oldalunkon (mindenképpen írja be a bolt nevét), így értesülünk arról, hogy Ön kereskedőként regisztrált.

2. A regisztráció után, kérjük, e-mailben küldje el az üzlet meglétét igazoló papírokat, cégbírósági végzést, cégkivonatot, vállalkozói igazolványt, ha van webáruház, annak elérhetőségét.

3. Ezek alapján regisztrációjának státuszát átállítjuk kereskedőire, ettől fogva bruttó nagykereskedelmi árakat fog látni a webáruházban, és heti hírlevelünket is megkapja.

4. Rendelni a webáruházon keresztül tud.

Partnereinknek csak úgy tudjuk a nagyker árat biztosítani, ha az általunk megállapított kiskereskedelmi áraknál olcsóbban üzletében vagy webáruházában nem értékesít.
Amennyiben egy év alatt a vásárlások összege nem éri el a 100 000 Ft-ot, a nagykereskedelmi árakat a továbbiakban nem biztosítjuk.  Egyéb feltétel (pl. minimális rendelési összeg) nincsen.

5. A megrendelt termékek érkezéséről értesítjük, ez a megrendeléstől számítva általában egy hét. A rendelés az üzletben átvehető vagy kiszállítás kérhető.

Szállítás magyarországi címre GLS futárszolgálattal:

100 000 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes. 
(Ha a megrendelés csak 2-nél több dobozban küldhető el, akkor egyedi díjat számolunk fel, törekszünk a lehető legkedvezőbb árra.)

100 000 Ft alatti megrendelésnél a kiszállítás díja 1990 Ft. 
(Ha a 100 000 Ft alatti megrendelés csak 2-nél több dobozban küldhető el, akkor egyedi díjat számolunk, törekszünk a lehető legkedvezőbb árra.)

Utánvétes fizetés esetén MINDKÉT esetben +1000 Ft költséget számítunk fel.

Javasoljuk, hogy legalább egyszer nézzen be hozzánk személyesen is, hogy élőben is lássa a termékeinket. Személyes vásárlás is lehetséges, de nagyobb mennyiséget csak bizonyos termékekből tartunk, ezért érdemes lehet inkább előre rendelni. Amennyiben kér papír alapú katalógust is, kérjük, jelezze e-mailben vagy telefonon a lenti elérhetőségek bármelyikén (német vagy angol nyelvűt tudunk adni).

Németországi raktárunkból hetente rendelünk – érdemes a rendelését ehhez igazítva minden héten péntek délig leadnia. Az áru kb. 10 nap alatt érkezik meg Önhöz.

A kínálat összeállításában szívesen segítünk – attól függően, hogy üzletében mennyi helyet szánna termékeinknek, kész megoldásokat tudunk kínálni 1-től 10 m-ig terjedő szortimentre.

Rayher Hobby Magyarország Kft.
Címünk: 1085 Budapest, József krt. 36.
Nyitva tartás: H-P: 10:00-18:00 óra              
E-mail: info@rayher.hu
Tel: +36 1 219-0348

Rayher Hobby Magyarország Kft. cégadatok: 

Adószám: 14015447-2-42
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-24465812
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-884854
Székhely: 1085 Budapest, József krt. 36.

A regisztrációt erre a linkre kattintva könnyen és gyorsan elindíthatja

Rayher Hobby Magyarország Kft