MUNKATÁRSAT KERESÜNK. DOLGOZZ NÁLUNK!

Hobbiboltunkba keressük leendő új kollégánkat, eladói munkakörbe. Ha szerelmese vagy a különböző kézműves technikáknak, nálunk kiélheted ezirányú vágyaidat. Nem árt, ha megszállottja vagy a gyöngyfűzésnek, mert elsősorban ezt a területet kellene gondozni.  

Feladatkörök: 

  • a vásárlók tájékoztatása, segítése,
  • árurendelés és -nyilvántartás, kihelyezés,
  • kassza kezelése (van külön kasszásunk, de ő is ebédel, illetve szabadságra megy néha), 
  • áruösszeszedés, csomagolás.
  • a munkavégzés helye Budapesten, a Rákóczi térnél van, a Nagykörúton (4-es metró, 4-es, 6-os villamos)
  • távmunka, otthonról végezhető tevékenység a munka jellegéből adódóan nem lehetséges
  • a munkavégzés rendje: heti öt munka- és két szabadnap, szombaton 15 óráig vagyunk nyitva, ilyenkor cserébe egy hétköznap szabad

A munkavégzéshez szükséges feltételek: Affinitás a kreatív hobbitechnikák iránt. Amit nem tudsz, megtanítjuk, de ha sosem barkácsoltál semmit, akkor nem biztos, hogy ez a te világod. Nem árt, ha kedveled embertársaidat, mert naponta sok idegennel kerülsz majd kapcsolatba. Hidd el, a kedvességet a legtöbb esetben vissza is kapod. Szeretnénk, ha a munkádat pontosan és megbízhatóan végeznéd (lásd: pénz- és árukezelés), különben bajban leszünk a leltárnál. A jó együttműködési készség a vevőkkel és kollégáiddal nagyban megkönnyíti mindenki életét, éppúgy, mint a rugalmasság és a jó problémamegoldó képesség. Mivel a Körúton vagyunk, viszonylag gyakran térnek be hozzánk turisták, ezért ha beszélsz egy kicsit angolul vagy németül, az csak előnyt jelent. 

És hogy ezért mit kínálunk? A kereskedelemben elfogadható bérezést és juttatást, segítő hozzáállást, viszonylag változatos munkát. NEM a karácsonyi hajtásra keresünk kollégát, hanem hosszú távra.

Ha szívesen dolgoznál nálunk, küldd el önéletrajzodat az alábbi mailcímre: allas@rayher.hu 
Ezenkívül szívesen olvasnánk néhány sort arról, miért is szeretnél nálunk dolgozni. 
i.